ECHO NSC
Echo NSC, colector de mare putere, este ideal pentru producerea apei calde menajere si aport la sustinerea incalzirii locuintei, in orice sezon, indiferent de temperatura de afara.
Aceste colectoare pot fi montate pe orice tip de acoperiş şi în orice alt loc însorit. Tuburile vidate captează atât razele solare directe cât şi cele reflectate, si din acest motiv sunt foarte eficiente transformand razele solare in energie termica.
Sticla specială a tuburilor şi sudurile acestora nu permit pierderea vidului din interior, asigurând o funcţionare constantă fără oscilaţii pe întreaga durată de utilizare.

Un tub captator de căldură (Heat pipe), foloseşte energia solară pentru a încălzi pâna la temperaturi de 220 °C lichidul din interiorul acestuia, totodată având loc şi o comprimare termică.
Cu ajutorul  razelor solare, lichidul încălzit se transformă în aburi şi urcă pana la zona de cedare a temperaturii, unde se răceşte şi se condensează, coborand inapoi spre zona de incalzire. Ciclul se reia la infinit.  Avantajul sistemului “Heat pipe” constă într-un flux de căldură foarte ridicat iar prin funcţia circulară a lichidului din interior asigură cedarea temperaturii fără ajutorul vreunei alte forţe de  propulsie. Dacă panoul este montat corect la unghiul minim de 25°, tuburile le putem schimba usor fara oprirea sistemului.
Colectorul de înaltă putere ecHo NSC a fost testat cu succes de către “Frauenhofer-Institut” din Germania şi a realizat o producţie anuală minim de 525kWh/m²(nr. articol KTB-2006-20-k)
ECHO NSC COLECTOR Panourile sunt de diferite marimi, pot fi instalate si in locuri greu accesibile.
Estetică, eleganţă şi know-how, încorporat întrun produs inovativ creat pentru a înbunătăţirea vieţii dumneavoastră. 
ECHO NSC NOU Sunt confectionate din aliaje ultramoderne in continua dezvoltare, asigura o eficienta sporita la captatori
ECHO NSC TUBE Functioneaza pe principiul termos si la temperaturi negative.
DATE TEHNICE pentru mai multe detalii technice apăsaţi pe butonul DATE TEHNICE

 

 

 

 

 

ECHO NSC Regulator Pardoseala

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bine aţi venit pe site-ul nostru on-line.
Toate logourile si numele mărcilor utilizate în conţinutul site-ului "ec-ho" sunt folosite
doar ca descriere şi sunt proprietatea firmelor aparţinătoare.
Vă mulţumim pentru interes.